Nahajate se na arhiviranem spletnem mestu 48. Tedna slovenske drame - za obisk aktualnega spletnega mesta, kliknite tukaj.

48. Teden slovenske drame

Afterparty: Primož & Gregor Grašič

Po ogledu predstave vas vabimo na družabni dogodek - afterparty v foajeju Prešernovega gledališča, kjer bomo lahko uživali v duetu dveh Grašičev, ki sta v Kranju poznana kot organizatorja in "idejna očeta" tradicionalnega glasbenega festivala ter glasbenih delavnic Jazz Kamp Kranj. 

Primož Grašič kitarist, aranžer, skladatelj in producent je kot studijski glasbenik sodeloval pri več kot tisoč posnetkih in koncertnih nastopih po Sloveniji in v Evropi. Danes sodeluje v različnih glasbenih sestavih. Je stalni član in dolgoletni solist Big banda RTV Slovenije in dobitnik številnih nagrad.

Gregor Grašič je trobentar, ki deluje v številnih sestavih, med drugim tudi v Big bandu Bled. Igral je v zasedbah kot so Dixieland band Kranj, ansambel Stari mački in drugih…

Ob dobri glasbi se bomo tako soustvarjalci kot ljubitelji gledaliških doživetij lahko družili, spoznavali ter si izmenjavali mnenja, medtem ko bo odrska zavesa zasluženo počivala, čakajoč naslednjo uprizoritev.

Festival Teden slovenske drame poteka že 48. leto zapored in tega se, skupaj z vami, lahko samo veselimo!   


Iskalnik